Zoë knuffelhond in opleiding.

 

Zoë is  een van de knuffelhonden (in opleiding) . Wij stellen haar hieronder even aan u voor.

In maart kreeg ik telefoon van onze meter en dierenarts Marjan van dierenartsenpraktijk "De Nekker". Ze vroeg of ik een pup van 4,5 maand kon opvangen in afwachting op een gouden mandje. Hier moest ik niet lang over nadenken en Chris en ik zijn ons Zoë gaan ophalen.

Verliefd op haar snoetje

Toen we haar zagen waren we verloren, we waren dadelijk verliefd op haar snoetje. Zoë was zeer angstig en terug getrokken. Marjan haalde haar voorzichtig uit haar hok ze kroop onder de tafel van schrik. We wisten allebei dat het hier vijf voor twaalf was wat de socialisatie betrof.

Na alles in de auto te hebben ingeladen van Zoë, want ze had een hele uitzet mee van haar vorig baasje. Daaruit konden we opmaken dat ze het heel goed heeft gehad. Ik zette haar in de auto op de schoot van Chris en we waren op weg naar een nieuw avontuur.

Ontpopt tot een zelfzekere meid

Na enkele dagen intensief met Zoë bezig te zijn geweest heeft ze zich ontpopt tot een zelfzekere meid met weinig angsten en vol kattenkwaad. Tijdens onze hondenkampen neemt  Zoë deel en doet ze dt vol overtuiging!!!

Op de foto ziet u Zoë op de trimtafel bij tante Brats.  Ze is aan het leren om getrimd te worden zodat de kinderen/jongeren dat bij haar kunnen doen.

Zoë zoekt nog meter en peters.

Zoë kan ingezet worden in scholen voor leeshond, knuffelhond,...

Wilt u graag meer weten over Zoë? Of hebt u nog vragen over onze Laika vzw uit Onze Lieve-Vrouw-Waver? Dan kunt u ze stellen via onze contactpagina.

 

Back to Top