Sjouri zoekt een fijn gezin

Sjouri is  een van de adoptiehonden. Wij stellen hem hieronder even aan u voor.

Sjouri is al een tijdje door de vzw bij tante Brats in opvang. Onze jongen heeft een heel verleden. De dierenambulance bracht hem naar Lummen en we zijn hem daar gaan ophalen. Met drie volwassenen moesten ze Sjouri in onze camionette zetten.

Angstagressie overwonnen

Hij had duidelijk angstagressie, met handschoenen aan en veel geduld heeft tante Brats hem dan toch uit zijn bench gekregen. De eerste maanden moesten we hem eten geven met een lange stok, we konden zijn eetkom niet bij hem neerzetten zonder ernstig gebeten te worden.

Onze Tante Brats is zelfs ernstig gebeten geweest, maar toch bleef ze geloven in Sjouri. Gelukkig maar want nu kunnen we hem eten geven, aanlijnen, wandelen gaan en zelfs strelen en borstelen zonder dat hij ons bijt.

Op zoek naar een gouden mandje

Voor Sjouri zijn we nog steeds op zoek naar een gouden mandje. Het moet een gezin zijn met volwassen kinderen en maximum maar 1 hondje in huis. Het gezin moet weten hoe ze met Sjouri moeten omgaan. Eens men dat weet is hij een aangenaam gezelschap.

Wilt u graag meer weten over Sjouri? Of hebt u nog vragen over onze vereniging? Dan kunt u ze stellen via onze contactpagina.

Back to Top