Onze medewerkers zetten zich voor honderd procent in

Ook beschikt Dierenvereniging Laika vzw over enthousiaste medewerkers uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver en omgeving, die u hieronder kunt leren kennen.

Ellen Deckers - Adoptante Laika - Chauffeur - Evenementen 

Ik ben Ellen en woon in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Laika kwam bij ons voor revalidatie en zou daarna herplaatst moeten worden. Daar ik haar persoonlijk verzorg was ik dadelijk verliefd op haar eerlijkheid ondanks alles wat ze had meegemaakt en stelde ik voor aan mama om ter ere van Laika een vzw op te richten. Nu kan ik samen met haar heel team instaan voor het welzijn van dieren en baasjes en heb ik ondertussen Laika onder mijn vleugels genomen.

Ik hou me bezig met de angstige honden om hun vertrouwen te winnen. Ook begeleid ik samen met mama kinderen met autisme en ADHD, mama vind dat ik daar heel goed in ben vermits ik zelf ADHD en autisme heb. Ik doe dit met passie en ben trots een deel te mogen uitmaken van Laika vzw.


Roxanne Bel - Stagiaire - Medewerkster

Ik ben Roxanne en ik studeer dierenzorg omdat ik graag werk met dieren, specifiek honden en er veel over wil over bijleren. Als stageplaats koos ik voor De Bratserkes en dit schooljaar 2016-2017 doe ik mijn stage bij Laika vzw. Niet alleen omdat ze werken met honden maar ook omdat ze een hart hebben van goud.

Elke stagedag geeft me enorm veel voldoening, het doet deugd om te zien hoe deze mensen zorgen voor een goed welzijn van de honden. Om dit elke dag opnieuw met hart en ziel te doen noemt men dan passie voor het vak, ik noem dit liefde voor het vak.

Wilt u graag meer weten over onze medewerkers? Of hebt u nog vragen over onze dierenvereniging De Bratserkes uit Onze Lieve-Vrouw-Waver? Dan kunt u ze stellen via onze contactpagina.

Back to Top