Leer onze bestuursleden kennen

Om u de vzw Liaka wat beter te leren kennen, stellen wij hieronder de bestuursleden uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver en omgeving aan u voor.

Chris Collier - Voorzitter

Ik ben Chris,  woonachtig te Sint-Katelijne-Waver. Ik ben een kattenvriendin in hart en nieren. In het dagelijkse leven ben ik dossierbehandelaar op de dienst Studietoelagen te Antwerpen. Thuis heb ik 2 katten rondlopen: Zorro (15 jaar) en Frannie (15 jaar), ze zijn gecastreerd en gesteriliseerd want ik wil geen ongewenste kittens op de wereld zetten!

Arlette heb ik 2 jaar geleden leren kennen toen ik in Sint-Katelijne-Waver kwam wonen. Ik kreeg een grote overstock aan hondenvoeding te pakken en via mijn collega-vriendin kwam ik bij haar terecht. Ze was heel blij met deze schenking. En er volgden er nog vele...

Ik ben 15 jaar Secretaris geweest bij dierenasiel Zemst. Arlette heeft mijn hulp gevraagd om teksten en documenten te maken voor Laika VZW. Hier zet ik me met veel plezier voor in. Samen met haar en andere medewerkers neem ik deel aan evenementen. Ondertussen ben ik voorzitter daar Arlette het heel druk heeft.

Via Laika VZW steek ik elke dag nieuwe dingen op als het over honden gaat. Dit is ook een pluspunt vermits mijn geringe ervaring met honden. Zeker weten, dit is een vriendschap voor het leven!!

Wilt u graag meer weten over onze bestuursleden? Of hebt u nog vragen over onze dierenvereniging De Bratserkes uit Onze Lieve-Vrouw-Waver? Dan kunt u ze stellen via onze contactpagina.


Arlette Simons - Bestuurslid en rechterhand van Chris

Ik ben Arlette, zaakvoerster en bezielster van "De Bratserkes". Ik ben afkomstig uit Limburg en woon sinds 2005 in Sint Katelijne Waver. Ik ben een gepassioneerd dierenliefhebster met een missie om mens en dier te helpen en ondersteunen in een evenwichtig leven.

Sinds 2012 ben ik de bezielster van alle diensten van "De Bratserkes" en dit is nog maar het begin, er zijn nog zoveel dromen die ik wil bereiken:

  • Momenteel help ik ook jongeren met psychische problemen van allerlei aard.  Daarom dat ik de zorgjongeren voor mijn rekening neem voor Laika vzw. Ik wil ze samen met mijn team terug klaar stomen voor de maatschappij zodat ze op eigen benen kunnen staan.
  • Senioren die fysiek gelimiteerd zijn en/of in isolement leven helpen met hun dieren of hen in contact brengen met dieren.
  • Samen met de knuffelhonden helpen we zowel senioren als jongeren hun leven een meerwaarde te bieden.
  • Hulpbehoevende mensen die het financieel moeilijk hebben helpen ondersteunen met hun huisdieren.


... Dorien- Penningmeester

Binnenkort vindt u hier meer informatie omtrent onze penningmeester. Kom dus regelmatig opnieuw een kijkje nemen.


... Serge- Secretaris

Binnenkort vindt u hier meer informatie omtrent onze secretaris. Kom dus regelmatig opnieuw een kijkje nemen.

 

Back to Top